Historica: Ένα ποδηλατικό event που ξυπνά μνήμες περασμένων εποχών

Historica: Ένα ποδηλατικό event που ξυπνά μνήμες περασμένων εποχών

Η Historica είναι μία αθλητική συνάντηση με ποδηλάτες από όλο τον κόσμο που σκοπό έχει ν' αναπολήσουν οι συμμετέχοντες το σχετικά κοντινό παρελθόν της ποδηλασίας.
Θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 10 έως 13 Οκτωβρίου.
Οι αγωνιζόμενοι θα πάρουν μέρος στα διαδραστικά δρώμενα με παλιά ποδήλατα και με αθλητικές περιβολές περασμένων εποχών. Θα διασχίσουν ιστορικές διαδρομές και παραδοσιακούς οικισμούς, θα γευθούν και θα γνωρίσουν την τοπική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα.
Η Historica είναι η μεγάλη συνάντηση των φίλων του παλιού κλασικού ατσάλινου ποδηλάτου και των ιστορικών χώρων ανά τον κόσμο.
Η Ρόδος είναι ένας από τους λίγους προορισμούς που μπορεί να συνδυάσει και τα δύο. Η μεγάλη της παράδοση στον χώρο της ποδηλασίας και ο μοναδικός ιστορικός της πλούτος, εξασφαλίζουν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για μια μοναδική διοργάνωση Historica.
Όλοι οι ποδηλάτες σ' αυτή την αθλητική διοργάνωση είναι πρόσωπα που έχουν ζήσει την ποδηλασία των δεκαετίων του 80 του 70 ή ακόμα και του 60 και θέλουν ν' αναπολήσουν εκείνες τις εποχές και παράλληλα ν' αναζητήσουν νέες μοναδικές εμπειρίες τόσο στις κλασικές ποδηλατικές διαδρομές, όπως Ρόδος Λίνδος Ρόδος, Προφήτης Ηλίας όσο και στην μοναδική πίστα «Arena del' Sole».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2VpAmqM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη