Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: O Ραδής Θεοδωρίδης στη θέση του Φώτη Κοκολιού

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: O Ραδής Θεοδωρίδης στη θέση του Φώτη Κοκολιού

Ο 54χρονος Δραμινός Ραδής Θεοδωρίδης είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες των «κόκκινων» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ εθνικής έφεραν εξελίξεις στην ομάδα με τον προπονητή Φώτη Κοκολιό, που οδήγησε τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό στις Εθνικές κατηγορίες μετά από δέκα χρόνια, να υποβάλει την παραίτηση του και η διοίκηση να βρίσκει άμεσα τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο  του 54χρονου Δραμινού στην καταγωγή Ραδή Θεοδωρίδη. Ο έμπειρος κόουτς που είναι καθηγητής φυσικής αγωγής είχε οδηγήσει σε άνοδο την ομάδα της πόλης του, τον ιστορικό ΚΑΟΔ ενώ εργάστηκε ως βοηθός του Φώτη Τακιανού στην Α2 εθνική με τον σύλλογο της Δράμας αλλά και τη Δόξα Λευκάδας.  Ο Ραδής Θεοδωρίδης γνωρίζει καλά την Γ εθνική αφού πέρασε από την τεχνική ηγεσία των Τιτάνων Δράμας και της Ελευθερούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωσης της διοίκησης του τμήματος καλαθοσφαίρισης ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού είναι:

 «Αλλαγή σκυτάλης

– Η διοίκηση του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ανακοινώνει ότι έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε χθες ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. Φώτης Κοκολιός . Ο κόουτς που πριν από δύο χρόνια «έχτισε» αυτή την ομάδα, την οδήγησε πέρυσι στην κατάκτηση του πρώτου νταμπλ της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. στην 55χρονη ιστορία της και, μετά από μια δεκαετία, στην επιστροφή της στις Εθνικές Κατηγορίες, μετά τις μέτριες φετινές της εμφανίσεις και τις δύο συνεχόμενες ήττες που υπέστη στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αποχωρεί, μαζί τον βοηθό του κ.Ανδρεάδη Άκη σαν φίλος!

Ευχαριστούμε από καρδιάς και τους δύο για τη συνεργασία και την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική τους καριέρα.

– Τα καθήκοντα του προπονητή της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει πλέον ο 54χρονος Δραμινός Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ.  Θεοδωρίδης Ραδής. Ο έμπειρος κόουτς που θα καθίσει στο τιμόνι των «λιονταριών», έχει πετύχει άνοδο την ιστορικής ομάδας του ΚΑΟΔ από τη Β' Εθνική, ενώ στην Α2 Κατηγορία εργάστηκε δύο χρονιές ως βοηθός του κ. Τακιανού τόσο με την ομάδα της γείτονας πόλης όσο και με τη Λευκάδα. Επίσης, είναι καλός γνώστης της Γ΄ Εθνικής, αφού κοουτσάρισε στην κατηγορία τις ομάδες των Τιτάνων Δράμας και της Ελευθερούπολης.

– Καλωσόρισες κόουτς στη μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού που σύσσωμη σου εύχεται υγεία, φώτιση και δύναμη για να έχεις επιτυχίες με την ομάδα μας!

Το Δ.Σ. του Τμήματος».

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/31E6HvB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη