Τα βρετανικά Μέσα αποθεώνουν Νότιγχαμ Φόρεστ και Βαγγέλη Μαρινάκη (pics)

Photo: Eurokinissi

Έντονη φιλανθρωπική δράση έχει η Νότιγχαμ Φόρεστ, ύστερα από την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το τελευταίο διήμερο τα βρετανικά Μέσα εκθειάζουν τον Έλληνα εφοπλιστή και διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, καθώς ο βρετανικός σύλλογος μοίρασε περισσότερες από 3 χιλιάδες μερίδες φαγητού μετά την αναβολή του σαββατιάτικου αγώνα με την Ρέντινγκ για την 14η αγωνιστική της Championship.

{https://twitter.com/NFFC/status/1188089985477595136}

{https://twitter.com/NFFC/status/1188364711038988288}

Δύο από τα δίκτυα που έδωσαν μεγάλη έμφαση στο συγκεκριμένο γεγονός ήταν το BBC και το CNN, με το τελευταίο να παρομοιάζει την Νότιγχαμ με τον «Ρομπέν των Δασών» που βοηθάει τους οικονομικά αδύναμους στη δύσκολη φάση της ζωής τους.

074728

074728 1

Οι αναρτήσεις έχουν μεγάλη απήχηση στα social media, ενώ εκθειάζεται γενικότερα η αλλαγή προσέγγισης του συλλόγου στα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας.

Στο CNN μίλησε και ο αθλητικός διευθυντής της Φόρεστ, Τζόνι Όουεν. «Αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες είναι υψίστης σημασίας για τον σύλλογό μας. Γίνονται με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει την τοπική κοινωνία», ανέφερε αρχικά και υπογράμμισε:

«Προσφέροντας αυτά τα τρόφιμα μπορέσαμε να βοηθήσουμε όσους το χρειάζονται περισσότερο στην τοπική κοινωνία του Νότιγχαμ. Εκείνους που είναι άστεγοι και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Θα είμαστε δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας».

Δείτε τα όσα αναφέρουν τα υπόλοιπα αγγλικά σάιτ:

074804

074804 1



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2JwCS9S
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη