Δημοσκόπηση Pulse: Στο 13,5% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Τα πράγματα πάνε καλά λένε 6 στους 10

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 13,5% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Τα πράγματα πάνε καλά λένε 6 στους 10

Τις 100 πρώτες ημέρες του κυβερνητικού έργου κλήθηκαν να αποτιμήσουν οι πολίτες σε νέα δημοσκόπηση της PULSE.

Με βάση τα ευρήματα της έρευνας, όπως παρουσίασε ο Σκάι, η κυβέρνηση παίρνει με διαφορά τον «καλύτερο βαθμό» στα φορολογικά λόγω των ελαφρύνσεων και των εξαγγελιών για νέες ελαφρύνσεις.

Ακολουθούν η ασφάλεια και οι επενδύσεις, ενώ «Αχίλλειος πτέρνα» κρίνεται η διαχείριση του μεταναστευτικού. Το 61% των ερωτωμένων συνολικά δηλώνει ότι «τα πράγματα πάνε καλά» το τελευταίο εξάμηνο. 

δημοσκοπηση1

Στην πρόθεση ψήφου η σφυγμομέτρηση καταδεικνύει παγίωση του προβαδίσματος της Νέας Δημοκρατίας, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αδυνατεί καρπωθεί την όποια δυσαρέσκεια από την κυβερνητική φθορά τρεις μήνες μετά τις εκλογές. Σύμφωνα με την έρευνα η διαφορά παραμένει στις 13,5 ποσοστιαίες μονάδες με οριακή υποχώρηση (1%) του κυβερνώντος κόμματος (38,5%) αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης (25%).

δημοσκοπηση2

Αυξημένο (45%) συγκριτικά με την προηγούμενη δημοσκόπηση είναι και το ποσοστό των πολιτών που κρίνει ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ μειωμένο είναι για τον Αλέξη Τσίπρα (26%), με διαφορά 19 μονάδων. 

δημοσκοπηση3

Σε ό,τι αφορά στην ψήφο των αποδήμων, επτά στους δέκα πολίτες δηλώνουν ότι συμφωνούν. 

δημοσκοπηση4



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2WgMoDh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη