«Queen Symphonic» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

«Queen Symphonic» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Tο συγκρότημα Queen Symphonic επιστρέφει για ακόμη μία συναυλία, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

H δημιουργία του BBC φέρνει επί σκηνής τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen, ερμηνευμένες από τους 4 τραγουδιστές, Rachael Wooding, Jon Boydon, Peter Eldridge και Julie Stark, πρωταγωνιστές του πολυσυζητημένου ροκ μιούζικαλ "We Will Rock You", που παρουσιάζεται στο West End με τις ευλογίες του Brian May -θρυλικού κιθαρίστα των Queen. Μαζί τους, επί σκηνής, ροκ μπάντα με κορυφαίους Βρετανούς μουσικούς, υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου κιθαρίστα Adam Martin, και η 60μελής Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, την οποία διευθύνει ο Βρετανός αρχιμουσικός Richard Sidwell.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες των θρυλικών Queen και να τραγουδήσει ζωντανά μερικά από τα πιο εμβληματικά τραγούδια, όπως το Bohemian Rhapsody, το We Are The Champions, το Another One Bites the Dust, το Somebody to Love.

Μαέστρος του Queen Symphonic είναι ο διακεκριμένος μουσικός Richard Sidwell.

 

Εισιτήρια: από 28 έως 88 ευρώ

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2118005141

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2LO1qNq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη