Κομοτηνή: Το Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με τον Δήμαρχο

Κομοτηνή: Το Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με τον Δήμαρχο

Το νέο δήμαρχο Δήμου Κομοτηνής κ. Γκαράνη επισκέφτηκαν χθες (04-10-2019) στο γραφείο του τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Π.Τ. Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Γκαράνης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για τα ζητήματα και τις δράσεις του Π.Τ. Κομοτηνής, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αλλά και για το όραμα ανάπτυξης του Περιφερειακού Τμήματος της περιοχής μας.

Μετά από ενδελεχή συζήτηση ο Δήμαρχος Κομοτηνής διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι θα βρίσκετε διαρκώς και ενεργά στο πλευρό των εθελοντών και ότι θα καταβάλει τα μέγιστα δυνατά για την στήριξη, αλλά και την συνεχή και άμεση συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής.
Τα μέλη του Δ.Σ. δια της Προέδρου κας. Κλάρας Τζελέπη ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κομοτηνής και του γνωστοποίησαν ότι η έντονη παρουσία των Ερυθροσταυριτών στο πλευρό των πολιτών θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική. Η κα Τζελέπη τελικώς δήλωσε ότι αισθανόμαστε ηθική υποχρέωση ως μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να είμαστε πάντα αρωγοί στους πολίτες του Δήμου και στις υπηρεσίες.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Olre4V
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη