Ο Βελόπουλος, οι βάσεις των ΗΠΑ και ο υποβολέας (video)

Ο Βελόπουλος, οι βάσεις των ΗΠΑ και ο υποβολέας (video)

Τη στιχομυθία του Κυριάκου Βελόπουλου με βουλευτή του κόμματός του έπιασε η κάμερα κατά τη διάρκεια δηλώσεων του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στα κανάλια.

Το απρόοπτο συνέβη on camera κατά τη διάρκεια δηλώσεων του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος σχολίαζε την επίσκεψη του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα.

Ενώ ο κ. Βελόπουλος μιλούσε για τις βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα, παρέλειψε να αναφέρει τη Σούδα και ο βουλευτής του κόμματός του Απόστολος Αβδέλας άρχισε να του ψιθυρίζει.

Η παρέμβαση του υποβολέα – βουλευτή έκανε τον κ. Βελόπουλο να διακόψει τις δηλώσεις και να πει απευθυνόμενος στο βουλευτή του:

«Από την αρχή… Ο Χριστός και η Παναγία… Ρε παιδιά, εντάξει… Δεν χρειάζομαι υποβολέα, μπορώ να τα πω και μόνος μου. Χαλάρωσε λιγάκι».

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το thessneews.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/2LSqxON
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη