«1ος Santa Claus Run»: Ο Άγιος Βασίλης έρχεται …τρέχοντας στις Σέρρες

«1ος Santa Claus Run»: Ο Άγιος Βασίλης έρχεται …τρέχοντας στις Σέρρες

Έναν ξεχωριστό αγώνα με εορταστική διάθεση, πολλά χαμόγελα και κυρίως μηνύματα ανθρωπιάς θα διοργανώσει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 το τμήμα δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών και στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

O «1ος Santa Claus Run» θα δώσει… «χρώμα» στο κέντρο της πόλης των Σερρών, θα μας προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα συγκεντρώσει χρήματα για το σύλλογο Ηλιαχτίδα. Το τι θα γίνει εκείνη την ημέρα το λένε οι άνθρωποι του τμήματος δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

«Γινόμαστε όλοι Αγιοβασίληδες για μια ημέρα με τα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια που θα σας προσφέρουμε δωρεάν, ξεχυνόμαστε στο κέντρο της πόλης (εκκίνηση από την  Πλατεία Κρονίου στις 12:00) σε μια απόσταση περίπου 2,5χλμ μοιράζοντας αγάπη και χαμόγελα αισιοδοξίας και στον τερματισμό θα σας περιμένει ένα μετάλλιο ενθύμιο με την φιγούρα του Αϊ Βασίλη!!!! Η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα μαζέψουμε χρήματα για τον σύλλογο ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ που τόσο τα έχει ανάγκη. Σκοπός της εκδήλωσης μας είναι να δώσουμε ένα χαρμόσυνο και χαρούμενο τόνο τις μέρες των Χριστουγέννων στην πολης μας. Σας  προσκαλούμε λοιπόν στο 1ο Santa Claous Run για μια ημέρα γεμάτη αγάπη, χαμόγελο και τρέξιμο με ρυθμούς ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ στο κέντρο της πολης!!!!!

Οι εγγραφές θα γίνονται Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από 10:00 έως το βράδυ και την Κυριακή το πρωί 15 Δεκεμβρίου από 08:00 έως 11:30 στην Πλατεία Κρονίου.

ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!»

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/37KnwJB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη