Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Στανίση - Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Στο πλευρό της μητέρας της βρίσκεται η Κατερίνα Στανίση. Η 84χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η λαϊκή τραγουδίστρια βρίσκεται δίπλα της.

"Εδώ και αρκετό καιρό έχω μετακομίσει από το σπίτι μου στη Γλυφάδα στο σπίτι της μητέρας μου, στον Κολωνό για να βρίσκομαι δίπλα της. Έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι της και από τότε άρχισαν όλα τα προβλήματα. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετείται. Περπατάει υποβασταζόμενη κι εγώ τη βοηθάω να εξυπηρετεί τις βασικές της ανάγκες" λέει συγκινημένη στην "Espresso" η Κατερίνα Στανίση.

"Έχουμε πάρει γυναίκα και τη βοηθάει, αλλά θέλω να είμαι δίπλα της. Αλλιώς είναι να έχεις τον δικό σου άνθρωπο κοντά σου. Δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό να αφήσω τη μαμά μου μόνη της. Νιώθω ότι ο Θεός μου δίνει δύναμη και μπορώ να στέκομαι στο πλευρό της χωρίς να υπολογίζω την κούραση. Η ζωή μου έχει αλλάξει καθώς κοιμάμαι μόλις δύο ώρες. Επιστρέφω τα ξημερώματα από τα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάω και ξυπνάω πάλι νωρίς για να βοηθήσω τη μητέρα μου. Χαλάλι της όμως, δεν με νοιάζει η σωματική κούραση. Αυτό που εύχομαι είναι να μας δίνει ο Θεός υπομονή και δύναμη" λέει η λαϊκή τραγουδίστρια.



via Press24.gr https://ift.tt/2FMvQeO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη