11ο Συνέδριο ΠΑΣΟK - Νίκος Ανδρουλάκης: Η πολιτική της μεζούρας είναι αδιέξοδη

11ο Συνέδριο ΠΑΣΟK - Νίκος Ανδρουλάκης: Η πολιτική της μεζούρας είναι αδιέξοδη

Δεικτικός για τις ευθύνες της ηγεσίας της Φώφης Γεννηματά, αλλά ταυτόχρονα ενωτικός προς τη βάση της παράταξης εμφανίστηκε στην ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο ευρωβουλευτής στην ομιλία του ανέφερε: "Δεν μπορούμε να είμαστε ένα κόμμα χαμηλών προσδοκιών. Δεν μας επιτρέπεται να περιοριζόμαστε στο ρόλο του «ΚΚΕ του κέντρου». Και δεν το λέω αυτό μόνο για την στασιμότητά μας σε μονοψήφια ποσοστά, αλλά για την νοοτροπία που αυτό συμβολίζει: ότι όποιο αποτέλεσμα και να φέρουμε είμαστε ευχαριστημένοι και όποια άποψη αντίθετη σε αυτήν της ηγεσίας ποινικοποιείται και εξοστρακίζεται. Κάποτε το κόμμα αυτό ήταν στην πρωτοπορία των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων εξελίξεων. Ας πιστέψουμε ότι η περίοδος αυτή και όλα αυτά που έγιναν ήταν ένα μικρό διάλλειμα και θα γίνει ξανά μεγάλο για να αμφισβητήσει τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα ντόπια ή ξένα προς όφελος του λαού και της πατρίδας".

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, έστειλε σαφές μήνυμα-απάντηση προς την Φώφη Γεννηματά , η οποία χθες τόνισε πως "Θα είναι εδώ το 2021". Ο Νίκος Ανδρουλάκης υποστήριξε: "Το 2021 το που θα βρίσκεται ο καθένας μας είναι προσωπική του επιλογή. Το που όμως θα βρίσκονται οι ψηφοφόροι της παράταξης είναι συλλογική μας ευθύνη και μόνη μου προτεραιότητα και αγωνία είναι να βρίσκονται δίπλα μας!".



via Ειδήσεις - Ειδήσεις | Dikaiologitika News https://ift.tt/2sdiF3f
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη