-->

Απονομή διπλωμάτων στους αποφοίτους του σεμιναρίου με τίτλο «Train the Τrainers»

Απονομή διπλωμάτων στους αποφοίτους του σεμιναρίου με τίτλο «Train the Τrainers»

Την Κυριακή, 24-11-2019, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής απένειμε τα διπλώματα για την επιτυχή συμμετοχή των αποφοίτων στο σεμινάριο δέκα ημερών με τίτλο: «Train the trainers (Εκπαιδεύοντας του εκπαιδευτές)».

Το εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος της Τεχνικής Υποστήριξης για τη Μεταρρύθμιση του Ελληνικού Δικαστικού συστήματος, με τη συμμετοχή Ελλήνων και Αυστριακών εμπειρογνωμόνων – εκπαιδευτών.

Τέτοιου είδους δράσεις, που η Γενική Γραμματεία έχει εντάξει στον πυρήνα των προσπαθειών της για την αναβάθμιση του σωφρονιστικού συστήματος, έχουν ως βασικό τους στόχο την ενδυνάμωση κι εξέλιξη των στελεχών των Καταστημάτων Κράτησης.

Είναι από τα βασικά προαπαιτούμενα, το φυλακτικό κι επιστημονικό προσωπικό των φυλακών μας να είναι ένα άρτια και ολόπλευρα εκπαιδευμένο προσωπικό, ικανό να αντιμετωπίσει τις ειδικές συνθήκες, με τις οποίες έρχεται καθημερινά αντιμέτωπο.



via Ειδήσεις - Ειδήσεις | Dikaiologitika News https://ift.tt/33lcCXn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->