Κ17: ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία 1-0


Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ17 της Super League η ομάδα Κ17 της Λαμίας φιλοξενήθηκε το Σάββατο 9/11 στο Στάδιο Αλκαζάρ από την αντίστοιχη της Λάρισας από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Τα παιδιά του Δημήτρη Σταυρογιάννη πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν και σίγουρα άξιζαν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους και δέχθηκαν ένα τέρμα από στημένη φάση στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού από τον Πράπα.

Διαιτητής της αναμέτρησης η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη  με βοηθούς τους Γρηγόρη Δεδικούση και Δημήτριο Παραφέστα όλοι του Συνδέσμου Λάρισας.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ17 ΑΕΛ: Bekteshi, Χατζής, Στάμος, Παπακωνσταντίνου, Αντωνίου, Γκαλμαογκίνης, Κούκος, Σιάτρας (66΄ Κυριζάκης), Μιχαήλ, Ριζούλης (77΄ Πράπας), Ελεζή (60΄ Δράκος).

Κ17 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Τρόπουλος, Καλαμπαλίκης, Καρακασίδης, Καντάς (50΄Αναγνωστόπουλος), Σταθόπουλος, Καρβούνης, Τσάρας, Χύσκα, Σύρμος, Kibja, Αρναβίτης (84΄ Μπαγινέτας).

Δείτε φωτογραφίες:













www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη