Κ19: ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 3-2


Για την 9η αγωνιστική που πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της Super League η ομάδα της Λαμίας υποδέχθηκε την αντίστοιχη του Βόλου το πρωί της Κυριακής 3/11 στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Φραντζή της οποίας και επικράτησε με 3-2 πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «μικροί» του Λάκη Παπανικολάου ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 52΄ ο Βλαχομήτρος από δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Φετεινίδης από κοντά με πλασέ σημείωσε το 1-0. Στο 58΄ ο Βλαχομήτρος με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Στο 73΄ ο Νικολόπουλος που μόλις είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 76΄ με τον Μπάλλα σε 3-1 και στο 90΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε 3-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γεώργιος Σκούρας με βοηθούς τους Δήμητρα Τσαγανού και Νικόλαο Στασινό όλοι του Συνδέσμου Φθιώτιδας.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Μητσόπουλος, Κουδουνάς, Δεληγιάννης, Τσώκος, Πατσάνι, Τρούμπουλος, Μεσουρούνης (72΄ Νικολόπουλος), Οικονομίκος, Βλαχομήτρος (94΄ Φουσέκης), Φετεινίδης (83΄ Αναγνωστόπουλος)

ΝΠΣ Βόλος: Κραβαρίτης (88΄ Διαμαντόπουλος), Πανταζέλος (54΄ Κατσαγεωργίου), Βλιώρας (46΄ Δεληγιαννίδης), Λογαράς, Ρακής (54΄ Χατζηπλής), Κανελλάκης, Κορέλας (70΄ Θεοδωρίδης), Οικονομίκος, Μπάλλας, Φουρίκης, Κυζιρίδης

Δείτε φωτογραφίες:

















www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη