«Αδελφές» – Νέα δραματική σειρά στην ΕΡΤ2

«Αδελφές» – Νέα δραματική σειρά στην ΕΡΤ2

Το δεύτερο επεισόδιο της εξαιρετικής δραματικής σειράς μυστηρίου «Αδερφές» (Sorelle/Sisters), παραγωγής Ιταλίας (RAI) 2017, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 22:00.

Στη σειρά, που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 22:00, στην ΕΡΤ2, πρωταγωνιστούν οι: Άννα Βάλε (Κιάρα), Τζόρτζιο Μαρκέζι (Ρομπέρτο), Λορέτα Γκότζι (Αντονία), Άννα Κατερίνα Μοραρίου (Έλενα), Αλέσιο Βασάλο (Ντανιέλε), Ιρένε Φέρι (Σίλβια), Αουρόρα Τζοβινάτζο (Στέλα), Λεονάρντο Ντέλα Μπιάνκα (Μάρκο), Άλαν Καπέλι Γκετζ (Νικόλα), Ελιζαμπέτα Πελίνι (Μπάρμπαρα), Λορέτα Γκότζι (Αντονία).

Σκηνοθεσία: Τσίντσια Τορίνι.

Σενάριο: Ιβάν Κολτρονέο – Μόνικα Ραμέτα.

«Δύο αδελφές, μία τραγωδία και η αποκάλυψη μιας απρόσμενης

και συνάμα τρομακτικής αλήθειας…»

Γενική υπόθεση: Η Κιάρα, 39 ετών, εξαιρετική δικηγόρος, χωρίς σύντροφο και παιδιά, ζει στη Ρώμη. Ευτυχισμένη απολαμβάνει την ανεξαρτησία της, την επαγγελματική της επιτυχία και το υπέροχο σπίτι της, στο κέντρο της πόλης.

Έχει ξεκόψει από τις ρίζες της και τη γενέτειρά της, την πόλη Ματέρα, στην περιοχή Μπαζιλικάτα στη Νότια Ιταλία, όπου αναγκάζεται να επιστρέψει εξαιτίας οικογενειακών εντάσεων.

Η μητέρα της, η Αντονία, ζει εκεί. Σε ένα υπερσύγχρονο σπίτι, μακριά από το κέντρο της πόλης, ζει και η μεγαλύτερη αδελφή της Έλενα, μαζί με τα τρία της παιδιά: τη Στέλα και τον Μάρκο που είναι δίδυμοι και είναι 16 ετών και τον μικρό Τζούλιο που είναι 8 ετών.

Η Κιάρα δεν συμπαθεί ούτε τη γενέτειρά της, ούτε τους κατοίκους της.

Η σχέση της με τη μεγαλύτερη αδελφή της έχει χαλάσει με την πάροδο των χρόνων. Όμως, η μυστηριώδης εξαφάνιση της Έλενα πρώτα και η ανακάλυψη του πτώματός της στη συνέχεια, την αναγκάζουν να ανανεώσει τους δεσμούς της με την οικογένειά της και με το γαμπρό της, τον Ρομπέρτο, μέχρι τη στιγμή που η αποκάλυψη μιας απρόσμενης και συνάμα τρομακτικής αλήθειας θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 10 Νοεμβρίουυ 2019, στις 22:00

Επεισόδιο 2ο. Η Κιάρα καταγγέλλει επισήμως την εξαφάνιση της αδελφής της στη φίλη της επιθεωρητή Σίλβια και αναγκάζεται να παραμείνει στην πόλη και να ζητήσει τη βοήθεια του Ρομπέρτο, ο οποίος φτάνει από την Πάρμα.

Η Κιάρα αντιλαμβάνεται κάποιον που την παρακολουθεί από το παράθυρο, βρίσκει σημειώματα με απειλές στον κήπο και ανακαλύπτει ότι η Έλενα είχε απολυθεί από το καλλιτεχνικό λύκειο όπου δίδασκε για πειθαρχικούς λόγους.

Στη συνέχεια, ανακαλύπτεται ένα πτώμα σε μια ρεματιά και υποθέτουν ότι μπορεί να ανήκει στην Έλενα που αυτοκτόνησε. Στο μεταξύ, η μητέρα της Αντονία, η οποία πάσχει από κάποιας μορφής άνοια, πιστεύει ότι η κόρη της είναι ακόμα ζωντανή.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2CwiqlA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.