«Κόκκινο τρίγωνο σε πράσινη τσόχα» στην ΕΡΤ2

«Κόκκινο τρίγωνο σε πράσινη τσόχα» στην ΕΡΤ2

Την εξαιρετική μαύρη κωμωδία «Κόκκινο τρίγωνο σε πράσινη τσόχα» (Jinxed!), παραγωγής ΗΠΑ 1982, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 22:00.

Σκηνοθεσία: Ντον Σίγκελ.

Παίζουν: Μπέτι Μίντλερ, Κεν Γουόλ, Τζακ Έλαμ, Ριπ Τορν, Βαλ Έιβερι, Μπένσον Φονγκ, Ίαν Γουλφ, Ζακλίν Σκοτ, Τζορτζ Ντίκερσον, Κάθριν Κέτις, Φ. Ουίλιαμ Πάρκερ, Άρτσι Λανγκ, Τζέιμς Νόλαν, Τζόαν Φρίμαν.

 

Υπόθεση: Στον κόσμο του Λας Βέγκας ξεδιπλώνεται ο σκοτεινός κόσμος της απληστίας που οδηγεί σε φόνο.

Ο Χάρολντ, ένας επαγγελματίας χαρτοπαίκτης, μαζί με την τραγουδίστρια φίλη του Μπονίτα, ακολουθούν τον Γουίλι, έναν νεαρό χαρτοπαίκτη του μπλάκτζακ παντού στις δυτικές ΗΠΑ.

Ο Χάρολντ θεωρεί τον Γουίλι γούρι του και ότι δεν μπορεί να χάσει μαζί του. Η Μπονίτα και ο Γουίλι ερωτεύονται και αρχίζουν να συνωμοτούν και να σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον Χάρολντ με σκοπό να εισπράξουν την ασφάλεια ζωής του.

Το καταφέρνουν, αλλά δεν φαντάζονται ποτέ τις συνέπειες…

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2p47Y1C
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη