Καλαμάτα: 2η Έκθεση Φωτογράφων από τα Βαλκάνια.

Καλαμάτα: 2η  Έκθεση Φωτογράφων από τα Βαλκάνια.

Το ηλεκτρονικό περιοδικό https://ift.tt/2p0Ko62 διοργανώνει για δεύτερη φορά έκθεση φωτογραφίας με την συμμετοχή φωτογράφων από τα Βαλκάνια στο Καφέ ΑΜΑΝ (Βας. Όλγας 7). Η διάρκειά της έκθεσης θα είναι μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Το θέμα της έκθεσης είναι «Familiar Faces (οικεία πρόσωπα)» και συμμετέχουν φωτογράφοι από, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κούβα, Ρουμανία, Τουρκία και Σερβία. Στην 2η έκθεση Φωτογράφων από τα Βαλκάνια, η οικογένεια, οι φίλοι και οι άνθρωποι που συναντάμε στην καθημερινή μας ζωή, είναι τα θέματα των 30 φωτογράφων που μέσα από την προσωπική τους ματιά δημιουργούν ένα κολάζ εικόνων και συναισθημάτων.

Το ηλεκτρονικό περιοδικό «Culture of Balkans» προωθεί και παρουσιάζει το έργο καλλιτεχνών – κυρίως νέων ή καινούργιων, που δύσκολα έχουν πρόσβαση σε μέσα επικοινωνίας. Τα Βαλκάνια, μια παρεξηγημένη περιοχή, δεν είναι μόνο πόλεμοι και μετανάστευση, αλλά παράγουν και Πολιτισμό.
Το ηλεκτρονικό Περιοδικό αναρτά – δωρεάν – έργα καλλιτεχνών, εκδηλώσεις, άρθρα που έχουν σχέση με τις τέχνες και τον πολιτισμό. Μέσω του Περιοδικού προβάλλονται οι κοινές ανησυχίες των καλλιτεχνών και τα κοινά ενδιαφέροντα που υπάρχουν στους λαούς αυτής της περιοχής.

Επικοινωνία: info@cultureofbalkans.com

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2WSwrmX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη