«Αντάρτικο» στην «Jumbo» - «Γκρίνια» των μετόχων για τον... συντηρητικό Βακάκη

«Αντάρτικο» στην «Jumbo» - «Γκρίνια» των μετόχων για τον... συντηρητικό Βακάκη

Αντάρτικο στη Jumbo του Απόστολου Βακάκη στη χτεσινή Γενική Συνέλευση. Το 44% των μετόχων καταψήφισε τόσο την επανεκλογή των μελών του Δ.Σ. όσο και τη διατήρηση της επταμελούς του σύνθεσης.

Οι μέτοχοι στην ουσία βγάζουν «κίτρινη κάρτα» στον κ. Βακάκη για τον συντηρητισμό του τόσο ως προς την διανομή κερδών όσο και προς την ανάπτυξη της αλυσίδας. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η εταιρεία έχει... στην άκρη πάνω από 500 εκατ. ευρώ. 

Απαντώντας στις κατηγορίες ο κ.Βακάκης τόνισε «Κάποιοι αναλύουν νούμερα και πίνακες, αλλά δεν αντιλαμβάνονται την πολυπλοκότητα της καθημερινής δραστηριότητας».

Σημειώνεται πως ο κ. Απόστολος Βακάκης είναι βασικός μέτοχος του ομίλου Jumbo με ποσοστό 23,2% ενώ ακολουθούν το FMR LLC, βραχίονας της Fidelity με ποσοστό 13,18% και Capital Group Companies Ιnc με ποσοστό 5,05% με το υπόλοιπο ποσοστό να επιμερίζεται σε ποσοστά κάτω του 5%.



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News - Dikaiologitika News https://ift.tt/32sc3KP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη