ΕΡΤ3 – ΓΛΥΚΟ ΦΑΣΟΛΙ – Δραματική ταινία (trailer)

ΕΡΤ3 – ΓΛΥΚΟ ΦΑΣΟΛΙ – Δραματική ταινία (trailer)
 ΚΥΡΙΑΚΗ  10/11/2019, στις 17:00 

«Sweet Bean »

Έτος παραγωγής: (2016)

Δραματική ταινία ιαπωνικής παραγωγής 2016.
Ο Σεντάρο έχει ένα μικρό αρτοποιείο που σερβίρει ντοραγιάκι (γλυκά γεμιστά με μια πάστα κόκκινου φασολιού που λέγεται «αν»).
Όταν μια γηραιά κυρία, η Τοκούε, προσφέρεται να τον βοηθήσει στην κουζίνα, δέχεται διστακτικά. Αλλά, όπως φαίνεται, τα χέρια της Τοκούε γίνονται μαγικά όταν κάνει «αν» και με τον καιρό ο Σαντάρο και η Τοκούε θα ανοίξουν την καρδιά τους ο ένας στον άλλο για να αποκαλύψουν παλιές πληγές.
Το αργό και μεθοδικό μαγείρεμα του γλυκού φασολιού, κύριου συστατικού του γιαπωνέζικου εδέσματος ντορογιάκι, χρησιμοποιείται ως μοντέλο για την παραγωγή αυτής της ταινίας ,που προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω τη γλυκιά καρδιά των κεντρικών ηρώων της.
Ο πρώτος εξ αυτών, ένας απογοητευμένος μεσήλικας που καταβάλλει την ελάχιστη προσπάθεια στην κατασκευή των γλυκισμάτων του, παίρνει μαθήματα ζωής και μαγειρικής από μια ηλικιωμένη και ταλαιπωρημένη κυρία που όσο τον βοηθά, τόσο δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάποιος, που δεν τρώει καν γλυκά, κάνει αυτήν τη δουλειά.
Η σχέση τους και η παρακολούθησή της από μια νεαρή δημιουργεί ένα τρίπτυχο που μιλά για το χάσμα των γενεών και τις δεύτερες ευκαιρίες, αφήνοντας στο τέλος μια γλυκιά γεύση.

Σκηνοθεσία: Ναομι Καουασε
Παίζουν: Κίριν Κίκι, Μασατόσι Ναγκάσε, Κιάρα Ουτσίντα

Η ταινία αναρτάται στη διεύθυνση:  την ημέρα προβολής της όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

 Δείτε το trailer 

www.ert.gr



via ert.gr https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-glyko-fasoli-dramatiki-tainia-trailer-10-11/
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη