Τέλος τα μετρητά, στα 300 ευρώ από 500 ευρώ το όριο των συναλλαγών

photo: Eurokinissi

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής, συμπεριλήφθηκαν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που τέθηκε αργά χθες το βράδυ για δημόσια διαβούλευση και αφορούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές όπου προβλέπει μείωση του ορίου στα 300 ευρώ από 500 ευρώ για τις συναλλαγές με μετρητά

Μείωση του ορίου των συναλλαγών με μετρητά στα 300 ευρώ από 500 ευρώ προβλέπει το νομοσχέδιο «Φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο» που δόθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση από το υπουργείο Οικονομικών.

Με αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ειδικά στη διάταξη που αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, το νομοσχέδιο που τέθηκε αργά χθες το βράδυ για δημόσια διαβούλευση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Νοεμβρίου, προβλέπει μεταξύ άλλων:

- Μείωση του ορίου στα 300 ευρώ από 500 ευρώ για τις συναλλαγές με μετρητά. Οι αγορές άνω των 300 ευρώ πρέπει να πραγματοποιούνται αποκλειστικά με ηλεκτρονικές συναλλαγές.



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News - Dikaiologitika News https://ift.tt/33wCnoc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη