Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί στη Λαμία, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής & ληστείας


Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί στη Λαμία, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής & ληστείας

Συνελήφθησαν, σήμερα (30-11-2019) πρώτες πρωινές ώρες στη Λαμία, μετά από άμεσες και επιστάμενες αναζητήσεις στην περιοχή, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 20, 15 & 13 ετών, μετά από διάπραξη κλοπής & ληστείας.

Ειδικότερα, χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι συλληφθέντες αφαίρεσαν από την κατοχή 39χρονου ημεδαπού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 39χρονος αντιλαμβανόμενος την σε βάρος του κλοπή, αναζήτησε τους δράστες μαζί με 47χρονο ημεδαπό και όταν τους εντόπισε, προσπάθησε να ανακτήσει το κινητό του τηλέφωνο, προσφέροντας ως αντάλλαγμα σε αυτούς το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ.

Οι δράστες δέχθηκαν την ανταλλαγή, πλην όμως ο παθόντας δεν τους έδωσε το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα εκείνοι να επιτεθούν στον 47χρονο & στον 39χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας, να καταφέρουν να τους αποσπάσουν το χρηματικό ποσό και να τραπούν εκ νέου σε φυγή.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

www.astynomia.gr
Νεότερη Παλαιότερη