Το παρασκήνιο της αποχώρησης Οικονόμου από την εκδήλωση όπου μιλούσε ο Ερντογάν - ΒΙΝΤΕΟ

Την παγίδα του Τούρκου προέδρου απέφυγε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο Μέγαρο Μαξίμου είχε φτάσει πρόσκληση από την τουρκική κυβέρνηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Τότε, στο Μέγαρο Μαξίμου , βλέποντας την προκλητική συμπεριφορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να μην παραστεί σε αυτήν την εκδήλωση. Η πρώτη σκέψη ήταν να μεταβεί ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης. Όμως βλέποντας την τουρκική προκλητικότητα να συνεχίζεται και διαβλέποντας ότι ο Ταγίπ Ερντογάν θα την κλιμακώσει το επόμενο διάστημα, αποφάσισαν να υποβαθμιστεί η ελληνική παρουσία σε διπλωματικό επίπεδο, με την παρουσία του υφυπουργού κ. Οικονόμου.

Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου είχε ενημερωθεί ότι αν συμβεί οτιδήποτε το οποίο θα αποτελούσε πρόκληση από τον Τούρκο πρόεδρο, εκείνος θα αποχωρούσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κυβέρνηση θέλει να στείλει ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2Y1ubuk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη