Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στην περιοχή της Ανθήλης


Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στην περιοχή της Ανθήλης

Διενεργήθηκαν έλεγχοι σε (47) άτομα και (11) οχήματα, πραγματοποιήθηκαν (3) συλλήψεις για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και βεβαιώθηκαν (4) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε χθες (08-11-2019) το πρωί, στην περιοχή της Ανθήλης, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ενώ κ ατά τη διάρκεια αυτής, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (47) άτομα και (11) οχήματα και βεβαιώθηκαν (4) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης από τους αστυνομικούς, μαζί με κλιμάκιο τεχνικών υπαλλήλων του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., σε νομότυπο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 39, 42 & 60 ετών, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα, κατελήφθησαν να τροφοδοτούν παράνομα τις οικίες τους, υπογείως και εναέρια με ηλεκτρικό ρεύμα, χρησιμοποιώντας καλώδια τα οποία ήταν συνδεδεμένα σε στύλους δικτύου χαμηλής τάσης της Δ.Ε.Η.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Οι δράσεις αυτές αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη