Τότεναμ - Ολυμπιακός 4-2: Πάλεψε, προηγήθηκε, αλλά... προδόθηκε από την άμυνά του

Τότεναμ - Ολυμπιακός 4-2: Πάλεψε, προηγήθηκε, αλλά... προδόθηκε από την άμυνά του

Ο Ολυμπιακός, παρά το ότι προηγήθηκε με 0-2 στο 20' και 1-2 στο ημίχρονο απέναντι στην Τότεναμ, δε μπόρεσε να γυρίσει με βαθμό στην Αθήνα, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 από την Τότεναμ στο Λονδίνο. Πλέον, οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (11/12, 22:00), ώστε να προκριθούν στους «32» του Europa League.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με φανταστικό γκολ του Ελ Αραμπί στο 6ο λεπτό και ο Σεμέδο στο 19' από κοντά έκανε το 0-2, κάνοντας τους οπαδούς της ομάδας να πανηγυρίζουν έξαλλα στην κερκίδα.

Η Τότεναμ μείωσε με τον Ντέλε Άλι στο 45' μετά από λάθος του Μεριά, και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ισοφάρισε με τον Κέιν από κοντά, 2-2 στο 50'.

Σκόρερ για το 3-2 στο 72' ο Οριέ με σουτ στην αντίθετη πλευρά από εκεί που έπεσε ο Σα, ενώ ο Κέιν έκανε το 4-2 στο 76ο λεπτό.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κατά την έναρξη της αναμέτρησης: Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Αραμπί.

Oι Λονδρέζοι παρατάχθηκαν με την εξής σύνθεση: Γκατσανίνγκα - Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ρόουζ - Γουίνκς, Ντάιερ - Ντέλε Άλι, Λούκας, Σον - Κέιν.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Το 4-2 από τον Κέιν

Το 3-2 από τον Οριέ

Το 2-2 από τον Κέιν

Το 1-2 από τον Ντέλε Άλι

Το 0-2 με τον Σεμέδο

Το 0-1 με τον Ελ Αραμπί



via Ειδήσεις - Ειδήσεις | Dikaiologitika News https://ift.tt/2qNPqDM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη