Λαμία: ''Μαγειρεύουμε εναλλακτικά, καταναλώνουμε λιγότερο κρέας!'' την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου


Ο Δήμος Λαμιέων, το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας σας προσκαλούν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στον Πολυχώρο "Πολιτεία" στον Άγιο Λουκά σε δείπνο.... θεματικό, με τίτλο : "Μαγειρεύουμε εναλλακτικά, καταναλώνουμε λιγότερο κρέας" σε μια προσπάθεια ενημέρωσης στο τόσο σημαντικό θέμα που είναι η διατροφή μας αλλά και ψυχαγωγίας ταυτόχρονα. 

Θα απολαύσουμε τις δημιουργίες του δικού μας συμπολίτη και καταξιωμένου σεφ Θοδωρή Τσιλιπάνου με καριέρα τα τελευταία χρόνια στη Βοστώνη που θα επιμεληθεί αποκλειστικά για αυτή τη βραδιά το δείπνο μας, αλλά και θα ενημερωθούμε με σύντομη ομιλία από την κ. Νέλη Μυλωνά, Κλινικό διαιτολόγο- διατροφολόγο MSc, που θα αναλύσει τη διατροφική αξία πολλών υλικών και πιάτων της Ελληνικής παράδοσης.

τηλ.κρατήσεων : 6936907057- 6983112421.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη