71 συλλήψεις στα Διαβατά – Οδηγούνται σε διοικητική απέλαση

71 συλλήψεις στα Διαβατά – Οδηγούνται σε διοικητική απέλαση

Για παράνομη διαμονή στη χώρα συνελήφθησαν 71 αλλοδαποί, που αρχικώς είχαν προσαχθεί κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών του πρώην στρατοπέδου «Αναγνωστοπούλου», στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Οι έλεγχοι έγιναν στον απόηχο του χθεσινοβραδινού επεισοδίου με τους τέσσερις τραυματίες Αφγανούς ύστερα από συμπλοκή που σημειώθηκε ανάμεσα σε άτομα που διαβιούν στη δομή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε τμήμα διαχείρισης μετανάστευσης και όπως έγινε γνωστό εις βάρος τους θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Εξάλλου, κατά τους ίδιους ελέγχους έγινε προσαγωγή οκτώ ανδρών που κρίθηκαν ύποπτοι για το αιματηρό επεισόδιο, αλλά μετά την εξέτασή τους από αστυνομικούς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.



via Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2NVcUye
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη