Αγωνία για τον 75χρονο ψαρά από την Αταλάντη που αγνοείται από το Σάββατο - Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό του 75χρονου ψαρά που αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Με νέα ανακοίνωσή του το Λιμενικό αναφέρει ότι οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα. Χθες μετείχαν στην επιχείρηση τέσσερα σκάφη του Λιμενικού, τέσσερα ιδιωτικά αλιευτικά σκάφη, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού και η εθελοντική ομάδα Ε.Π.Ο.Μ.Ε.Α. Λοκρών. Συνέδραμαν ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας καιώς και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Δείτε το δελτίο Τύπου:

"Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες της 16/11/2019, οι Λιμενικές Αρχές Σκάλας Αταλάντης,Αγίου Κωνσταντίνου και Στυλίδας για περιστατικό 75χρονου αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί με το υπό ιδιοκτησίας του Α/Κ "ΠΟΣΕΙΔΩΝ" Λ.Σ. 563-Γ΄, απογευματινές ώρες χθες, για διενέργεια αλιείας στη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Αταλάντης και έκτοτε αγνοείται. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού του στην οποία συμμετείχαν τέσσερα (04) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τέσσερα (04) αλιευτικά σκάφη, ένα (01) περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και εθελοντική ομάδα Ε.Π.Ο.Μ.Ε.Α. Λοκρών από ξηράς, ενώ στην εν λόγω περιοχή διεξήχθη έρευνα από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και του επαγγελματικού αλιευτικού καταδυτικού ΄΄ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Λ.Σ. 1757-Β'', καθώς και από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι έρευνες συνεχίζονται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου".

via Press24.gr https://ift.tt/2CPcLaD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη