Αποκλειστικό δικαίωμα του πρωθυπουργού να υποδείξει πρόσωπο για ΠτΔ (audio)

Αποκλειστικό δικαίωμα του πρωθυπουργού να υποδείξει πρόσωπο για ΠτΔ (audio)

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που έχει το αποκλειστικό δικαίωμα και το προνόμιο να υποδείξει ένα πρόσωπο ικανό να υπηρετήσει το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας», ανέφερε στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στην εκπομπή ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ με τη Μαρία Γεωργίου και το Βαγγέλη Παπαδημητρίου, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας.\

Ο κ. Τζαβάρας ερωτήθη και για τους διοικητές που ανακοινώθηκαν στα νοσοκομεία, « όλα αυτά τα πρόσωπα πρέπει να συνεργάζονται με τους υπουργούς. Εγώ θέλω τους ικανούς, θα πρέπει να αξιολογούνται τα βιογραφικά τους σημειώματα. Από κει και πέρα, εάν έχει γίνει κάτι που δεν γνωρίζω, δέχομαι να το συζητήσω και πιστεύω ότι και εκείνος που τοποθέτησε κάποιον εν αγνοία του – εάν υπάρχει κάτι επιλήψιμο -μπορεί να το επανεξετάσει.»

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2QUnHfc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη