Πελοπόννησος: Αθλητικές δράσεις

Πελοπόννησος: Αθλητικές δράσεις

* Το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει η μεγάλη χοροεσπερίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας.

* Αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 30 του μήνα, στις 4 το απόγευμα, στις Πηγές Σκάλας Λακωνίας. Γίνεται με αφορμή τα 20 χρόνια δράσης του σωματείου ¨Νέοι Ορίζοντες» δήμου Ευρώτα.

* Κολυμβητικοί, αναγνωρισμένοι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη. Τους διοργανώνει ο ΚΟΑΤ, που φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια ζωής. Η τελετή έναρξης των αγώνων, στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Είναι το γνωστό Κύπελλο ΚΟΑΤ.

* Το 5ο Αρτεμίσιο διεξάγεται την Κυριακή, στην Καρυά Αργολίδας. Θα γίνουν 3 αγώνες. Ένας ημιμαραθώνιος, ένα 10άρι και ένα 2άρι. Θα γίνουν επίσης και αρκετές άλλες δράσεις. Θα δοθούν και χρηματικά έπαθλα. Η Καρυά, είναι το φημισμένο «Κολοκοτρωνίτσι» της γνωστής, επιτυχημένης σειράς ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2qPhlDa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη