Ανοίγουν τις πόρτες για τους πολυτέκνους τα στρατιωτικά πρατήρια
Την είσοδο των πολύτεκνων οικογενειών σε όλα τα Στρατιωτικά Πρατήρια της Ελλάδας με την επίδειξη θεωρημένης μετά ενσήμου για το έτος πολυτεκνικής ταυτότητας, ενέκρινε, το Γενικό Επιτελείο Στρατού (Δ/νση Εφοδιασμού Μεταφορών), κατόπιν αιτήματος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ). Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δέχτηκαν την απόφαση και τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου και Ικαρίας.
Η πρόεδρος του συλλόγου Φλώρα Τζεβρένη και τα μέλη του σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πράξη αγάπης, παρέδωσε στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στις επετειακές εκδηλώσεις της Ενώσεως της Σάμου με την Ελλάδα, την εικόνα των προστατών Αγίων του «Επτά Μαρτύρων Μακκαβαίων και της Μητρός Αυτών Σολομονής».
To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.