Χανιά: Στήριξη από το Εργατικό Κέντρο και την Ένωση οικοδόμων στο λαό της Αλβανίας

Χανιά: Στήριξη από το Εργατικό Κέντρο και την Ένωση οικοδόμων στο λαό της Αλβανίας

Ανακοινώσεις στήριξης του Αλβανικού λαού, που δοκιμάζεται από τον καταστροφικό σεισμό, εξέδωσαν το Εργατικό Κέντρο Χανίων και η Ένωση Οικοδόμων & Συναφών επαγγελμάτων του νομού. Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων καλεί τους Χανιώτες να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν τον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες κ.ά.) τα οποία θα συγκεντρωθούν στο Εργατικό Κέντρο για τη στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη στη γειτονική χώρα. Η Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Χανίων εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στους οικοδόμους Αλβανούς, που δουλεύουν στη χώρα μας και έχουν υποστεί ζημιές στις περιουσίες τους τόσο οι ίδιοι, όσο και συγγενικά τους πρόσωπα.

Οι ανακοινώσεις:

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων εκφράζει την βαθιά του λύπη για τη μεγάλη τραγωδία που έπληξε τον αλβανικό λαό.

Οι συγκλονιστικές εικόνες που έφτασαν ως την Ελλάδα, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε ο σεισμός που έγινε χθες τα ξημερώματα στην Αλβανία, αλλά και την απέραντη θλίψη των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα.
Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, των αγνοουμένων, αλλά και με όσους έχασαν τα σπίτια τους.
Ευχόμαστε σύντομα οι αγνοούμενοι να εντοπιστούν καλά στην υγεία τους και να μην υπάρχουν περισσότερα θύματα.
Καλούμε τους συνδημότες μας να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν τον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες κ.ά.) τα οποία θα συγκεντρωθούν στο Εργατικό Κέντρο για τη στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη στη γειτονική χώρα.
Η Ένωση οικοδόμων Ν. Χανίων
Η Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Χανίων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε την Αλβανία.
Ταυτόχρονα, εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους και συνολικά το λαό της Αλβανίας που αντιμετωπίζει τις συνέπειες του εγκέλαδου, με καταστροφές στα σπίτια και τις περιουσίες του.
Ιδιαίτερα, θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας οικοδόμους Αλβανούς, που δουλεύουν στη χώρα μας και έχουν υποστεί ζημιές στις περιουσίες τους τόσο οι ίδιοι, όσο και συγγενικά τους πρόσωπα.
Οι εργαζόμενοι στη Ελλάδα έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις και γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι κυβερνήσεις ασχολούνται μόνο στα λόγια με το ζήτημα της αντισεισμικής θωράκισης, όπως και με τα άλλα λαϊκά προβλήματα.
Είναι επιβεβλημένο, άμεσα, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε άλλες χώρες που οι λαοί έρχονται αντιμέτωποι με φυσικές καταστροφές, να δυναμώσει ο αγώνας ώστε στο επίκεντρο να μπουν οι λαϊκές ανάγκες και η προστασία της ζωής των εργαζομένων.
Να δυναμώσει ο αγώνας και να απαιτηθούν μέτρα έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για τις εργατικές, λαϊκές οικογένειες από τις συνέπειες τέτοιων καταστροφών και να διασφαλιστεί η άμεση έμπρακτη στήριξη των πληγέντων με την ευθύνη του κράτους.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2OoaCsY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.