Κομοτηνή: Αναγκαία η στήριξη των δημοτικών σφαγείων από τους ντόπιους κρεοπώλες

Κομοτηνή: Αναγκαία η στήριξη των δημοτικών σφαγείων από τους ντόπιους  κρεοπώλες

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ανώνυμης Εμπορικής Εταιρείας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Δήμου Κομοτηνής («ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Α.Ε.») ορίστηκε εκ νέου ο κος Θέμης Τζενετίδης. Ευχαριστώντας τον δήμαρχο για την επιλογή του τόνισε πως θα προσπαθήσει από κοινού με το νέο Δ.Σ. ώστε τα σφαγεία όχι μόνο να λειτουργούν, αλλά και η λειτουργία τους να συμβάλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Στόχος του κου Τζενετίδη είναι να αξιοποιηθούν πόροι και προγράμματα ώστε τα σφαγεία να εκσυγχρονιστούν ακόμη περισσότερο και να διευρύνουν την γκάμα των δραστηριοτήτων τους. «Για το καλό των δημοτών μας θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και στην υγιεινή των χώρων» δήλωσε ο κος Τζενετίδης.

Η κίνηση που σημειώνεται στα σφαγεία είναι σταθερή, ωστόσο, φαίνεται πως αν δεν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο τότε η πορεία που θα διαγράφουν θα είναι πτωτική. Για να εξασφαλιστεί η λειτουργία τους και η ανοδική τους πορεία θα πρέπει οι ντόπιοι κρεοπώλες να τα εμπιστευτούν περισσότερο και να τα επιλέγουν πιο συχνά για την σφαγή των ζώων που αγοράζουν. «Η λειτουργία τους εξαρτάται από τους κρεοπώλες όσο πιο συχνά τα επιλέγουν για τις σφαγές των ζώων τους, τόσο πιο πολύ ενδυναμώνεται η λειτουργία τους.» τόνισε ο κος Τζενετίδης.

Σύμφωνα με τον κο πρόεδρο τα σφαγεία δεν χρηματοδοτούνται , οι πόροι λειτουργίας τους εξαρτώνται πάντα από την κίνηση που σημειώνεται. Το επόμενο διάστημα ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στη δημιουργία νέων χώρων: ψυκτικοί θάλαμοι, ψυγεία κ.ο.κ. που θα συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
Φώτο:Θέμης Τζενετίδης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2KSZBxt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.