Πολιτιστικές δράσεις από τους εργαζόμενους στο Θριάσιο νοσοκομείο

Πολιτιστικές δράσεις από τους εργαζόμενους στο Θριάσιο νοσοκομείο

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών δράσεών του ανακοίνωσε το σωματείο εργαζομένων στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Αναλυτικά οι δραστηριότητες όπως αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση:

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
Περιήγηση – Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Ακρόπολης
«Οργανώνουμε Ξενάγηση – Περιήγηση, για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, στον ενοποιημένο αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης (ιερός βράχος Ακρόπολης, Αρχαία και Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, Πλάκα) την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019.
Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο θα είναι ελεύθερη (δωρεάν) και η περιήγηση θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες επαγγελματία ξεναγού.
Συγκέντρωση για την έναρξη της ξενάγησης στην είσοδο έκδοσης εισιτηρίων για τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στις 9.30 π.μ.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου – Δευτέρα 13 Ιανουαρίου
Ανοιχτός «Διαγωνισμός» Παιδικής Ζωγραφικής
Με αφορμή τα χιλιάδες παιδιά, που, μαζί με τις οικογένειες τους, φεύγουν από τις πατρίδες τους «κυνηγημένα» από τους πολέμους των ιμπεριαλιστών για την έλεγχο των «δρόμων του πετρελαίου», των αγορών και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της περιοχής, οργανώνουμε ανοιχτό «διαγωνισμό» ζωγραφικής των παιδιών των εργαζομένων, με Θέμα:
ΟΧΙ στον Πόλεμο και τον Ξεριζωμό
ΝΑΙ στην Ειρήνη και την Φιλία των Λαών

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους που, για να σωθούν από τον πόλεμο, ριψοκινδυνεύουν και πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από κυκλώματα και ΜΚΟ.
Εγκλωβίζονται, παρά τη θέληση τους, στη χώρα μας, συχνά σε απαράδεκτες συνθήκες, επειδή όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις εφαρμόζουν την απαράδεκτη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία και αρνούνται να τους χορηγήσουν ταξιδιωτικά έγγραφα για συνεχίσουν το ταξίδι προς τις χώρες προορισμού τους.

Ως υγειονομικοί, καταγγέλλουμε ιδιαίτερα την απάνθρωπη απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ που στερεί από χιλιάδες οικογένειες την αναγκαία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκθέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή τους και μετατρέποντας τα «hot spot» σε πιθανές «υγειονομικές βόμβες»

Ταυτόχρονα συνεχίζουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες του Σωματείου μας. Συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο για την Ασφάλιση, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 10:30 π.μ., στα Προπύλαια.
Προχωρούμε σε Στάση Εργασίας (8 π.μ. – 1 μ.μ.) την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και καλούμε όλα τα σωματεία σε αγωνιστική παρέμβαση στην ημερίδα για τις Συμπράξεις Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, με τη συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών και εκπροσώπων τραπεζών, ιδιωτικών κλινικών, ασφαλιστικών και φαρμακευτικών εταιρειών».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2L7jH7s
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.