"Λύγισε" η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Voice - Τα δάκρυα της για την δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε δύο παίκτες - BINTEO

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε στη δύσκολη θέση στο Voice να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στους Κωνσταντίνο Τσιμούρη και Μανώλη Μπρίμπο. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκατήσει τα δάκρυά της, ενώ είπε τα καλύτερα λόγια και για τους δύο παίκτες.

"Το κατάλαβα από την πρόβα ότι θα είναι δύσκολο. Με συγκινεί η καλοσύνη και ο Μανώλης την έχει. Είναι σπάνιο… όσο για σένα Κωνσταντίνε μου, η αλήθεια πως με έχεις εντυπωσιάσει. Ήξερα ότι έχεις δυνατότητες όμως δεν ήξερα ότι είσαι τόσο καλό παιδί. Είχα λάθος εικόνα για σένα. Είσαι πολύ καλό παιδί και λυπάμαι που κάποιος από εσάς… Έχω δεθεί μαζί σας και σας εκτιμώ" είπε.

"Δεν κλαίω γιατί στεναχωριέμαι που θα φύγει κάποιος αλλά με έχει συγκινήσει η όλη στάση τους" τόνισε.

"Θα συνεχίσω με τον Μανώλη" ανέφερε αλλά υπήρξε τελικά ευτυχές τέλος με τον Σάκη Ρουβά να "κλέβει" ταχύτατα τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη για τη δική του ομάδα.



via Press24.gr https://ift.tt/2Y2vAk8

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη