Αμαλία Ποντίκα για εκλογές ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς: Ένα δικαίωμα και όχι απλώς μια υποχρέωση, για να βοηθήσουμε όλοι μας έτσι ώστε ο πολύπαθος , στα χρόνια της κρίσης κλάδος μας, να κάνει ένα βήμα προς τα μπροστά


Το να είσαι αρχιτέκτων-μηχανικός είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική ιδιότητα. Είναι κάτι το οποίο σε ακολουθεί σε όλη τη ζωή σου, ανεξάρτητα από το οποιαδήποτε πολιτικό ή αυτοδιοικητικό αξίωμα και αν αποκτήσεις.

Σήμερα ψηφίσαμε στις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς.

Ένα δικαίωμα και όχι απλώς μια υποχρέωση, για να βοηθήσουμε όλοι μας έτσι ώστε ο πολύπαθος , στα χρόνια της κρίσης κλάδος μας, να κάνει ένα βήμα προς τα μπροστά.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και πολλά συγχαρητήρια στους τόσους πολλούς συναδέλφους που έδωσαν το παρόν με την ψήφο τους και την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη