Κομοτηνή: Ο Νίκος Σωτηρακόπουλος στο τιμόνι του Κέντρου Μέριμνας κι Αλληλαγγύης του δήμου

Κομοτηνή: Ο Νίκος Σωτηρακόπουλος στο  τιμόνι του Κέντρου Μέριμνας κι Αλληλαγγύης του δήμου

Ορισμός του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ χθες από τη Δημοτική Αρχή με τον κο Νίκο Σωτηρακόπουλο να αναλαμβάνει το τιμόνι. Ενήμερος για την πλούσια δραστηριότητα του Κέντρου, υπεύθυνο για την λειτουργία των παιδικών σταθμών, των ΚΑΠΗ, αλλά και του έργου που έφερνε εις πέρας παλιά η Πρόνοια (Κέντρα Κοινότητας, στήριξη απόρων), ο κος Νίκος Σωτηρακόπουλος σχεδιάζει ήδη τις πρώτες του κινήσεις.

«Είναι ένας γνώριμος χώρος αυτός για μένα. Έχω ήδη την εμπειρία από προηγούμενη θητεία μου. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι το αγαπώ αυτό το τμήμα και για τους παιδικούς σταθμούς» δήλωσε ο κος Σωτηρακόπουλος σημειώνοντας πως στόχος του είναι η αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων ώστε η υποδομή να γίνει ακόμη καλύτερη. Όσον αφορά στη λειτουργία των ΚΑΠΗ στο επίκεντρο των προσπαθειών του θα βρεθεί το κάθε μέλος του. «Θα συντονίσω εκπαιδευτικές, ενημερωτικές ημερίδες που αφορούν στην υγεία. Έχουμε ήδη προγραμματίσει μια ημερίδα για τον ζαχαρώδη διαβήτη αρχές Ιανουαρίου» ανέφερε ο κος Σωτηρακόπουλος.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει την πρόβλεψή του ότι η πορεία θα είναι δημιουργική με την καλόπιστη κριτική να είναι, όπως ξεκαθάρισε, καλοδεχούμενη. Περισσότερες από 2000 οικογένειες περιμένουν την στήριξη του Κέντρου Κοινότητας και στην στήριξη αυτών των ανθρώπων θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως είπε, αλλά και στην ψυχαγωγία των μελών του ΚΑΠΗ, στην ενημέρωσή τους, στην καλύτερη επικοινωνία μαζί τους.
Φώτο:Ο κος Νίκος Σωτηρακόπουλος ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/37BSUtA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη