Η Κρήτη στην συνάντηση για νέα ανάπτυξη του Τουρισμού

Η Κρήτη στην συνάντηση για νέα ανάπτυξη του Τουρισμού

Στην 9η Διαπεριφερειακή Συνάντηση Ανταλλαγής Καλών Πρακτικών του Ευρωπαϊκού Έργου BRANDTour – Interreg Europe, «Οικοδομώντας Περιφερειακές Δράσεις για Νέα ανάπτυξη του Τουρισμού» που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία της Ιταλίας, συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης. Η συνάντηση φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια της Τοσκάνης και το Τουριστικό συμβούλιο της περιοχής.

Το έργο BRANDTour στοχεύει στην ενίσχυση των τοπικών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων μέσω της ανάδειξης και προώθησης λιγότερο γνωστών προορισμών, της αξιοποίησης τοπικών σημείων ενδιαφέροντος μέσω του μάρκετινγκ και της ανάπτυξης συνεργειών για την προώθηση, την καινοτομία, και τη διαφοροποίηση της τουριστικής προσφοράς καθώς και την ανάπτυξη εξατομικευμένων τουριστικών πακέτων.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2qAhIB1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη