«Σιγή ασυρμάτου» και ρεπορτάζ στο... πόδι για το κοινωνικό μέρισμα

«Σιγή ασυρμάτου» και ρεπορτάζ στο... πόδι για το κοινωνικό μέρισμα

Καθημερινά είναι τα «ρεπορτάζ» σε διάφορα σάιτ του διαδικτύου για το κοινωνικό μέρισμα. Τα πόσα χρήματα θα μοιράζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις καθώς και πόσοι έχουν... προτεραιότητα.

Το Dikaiologitika News από το 2011 βρίσκεται κοντά στις εξελίξεις. Δεν... έταξε λαγούς, δεν «παραμύθιασε» τους αναγνώστες. Η αλήθεια λοιπόν είναι μία. Καμία πληροφορία δεν υπάρχει για το πότε θα ανοίξουν οι αιτήσεις. Καμία πληροφορία για το πού, το πώς και αν θα γίνουν αιτήσεις.

Βασιζόμενοι στα λόγια κορυφαίων υπουργών και μόνο, το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί στο τέλος του Δεκεμβρίου, ως δώρο Χριστουγέννων σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Μαύρο σκοτάδι επικρατεί με τα ποσά που θα δοθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του ΥΠΟΙΚ θα έχουν καθαρή εικόνα για την πορεία των εσόδων γύρω στις 20 Νοεμβρίου. Οπότε υπομονή μέχρι τα τέλη του μήνα όπου αναμένονται σημαντικές αποφάσεις και ανακοινώσεις από την κυβέρνηση.

Επίσης, τα ρεπορτάζ με αυτούς που έχουν... προτεραιότητα δεν ευσταθούν. Στόχος είναι να βοηθηθούν όσοι περισσότεροι το έχουν ανάγκη είτε αυτοί είναι άνθρωποι που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, είτε δικαιούχοι του ΚΕΑ, είτε άνεργοι, είτε χαμηλοσυνταξιούχοι. 

Παραμείνετε συντονισμένοι στο Dikaiologitika News και πρώτοι εμείς, έγκυρα, θα σας ενημερώσουμε για τις οριστικές αποφάσεις που θα πάρει η κυβέρνηση για το κοινωνικό μέρισμα. 



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2qqdxb3
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη