Ο Ντόναλντ Τραμπ μας συστήνεται ως… Ρόκι Μπαλμπόα

Ο Ντόναλντ Τραμπ μας συστήνεται ως… Ρόκι Μπαλμπόα

Μια αινιγματική φωτογραφία προϊόν φωτομοντάζ ανάρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter όπου εμφανίζεται ως... Ρόκυ Μπαλμπόα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παρουσιάζει το ανέκφραστο πρόσωπό του πάνω στο γυμνό γυμνασμένο σώμα του Σιλβέστερ Σταλόνε που υποδυόταν τον μποξέρ στη γνωστή κινηματογραφική ταινία.

Ο Τραμπ φοράει τα γάντια μποξ του Ρόκυ και τη χρυσή ζώνη του, αλλά δεν συνοδεύει τη φωτογραφία με κάποια λεζάντα. Όπως αναφέρει ο Independent, μια πιθανή ερμηνεία για την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε μια ιατρική εξέταση.

Στην ομιλία του την Τρίτη το βράδυ σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φλόριντα, ο Τραμπ ανέφερε τα τελευταία λόγια του γιατρού του, όταν πριν λίγες ημέρες υπεβλήθη σε μη προγραμματισμένο τσεκ απ:

«Αφαιρέστε το πουκάμισό σας, κύριε, και δείξτε μας ότι το πανέμορφο στήθος σας. Δεν έχουμε δει ποτέ ένα στήθος σαν αυτό».

{https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1199718185865535490?s=20}



via Ειδήσεις - Ειδήσεις | Dikaiologitika News https://ift.tt/34tanSS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη