Ανώνυμες Εταιρίες με τη συμμετοχή των Δήμων τα λιμενικα ταμεία;

Ανώνυμες Εταιρίες με τη συμμετοχή των Δήμων τα λιμενικα ταμεία;

Με μείζον θέμα συζήτησης την ουσιαστική ανάπτυξη του Λιμένα Σιγρίου, με επιβατικό-εμπορικό σταθμό και τελωνείο αλλά και την οριστικοποίηση των μελετών για τα λιμανάκια Νυφίδας και Αγ. Φωκά, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα τη συνάντησή του και με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Γιώργος Αλάνης, Ανάπτυξης Στρατής Ζαφείρης και ο Ειδικός συνεργάτης Κώστας Κατσαρός.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα και στα αξιοσημείωτα καταγράφεται η αποκάλυψη της πρόθεσης του Υπουργό να προχωρήσει μέσα στο 2020, στην ενοποίηση των Λιμενικών Ταμείων ανά νομό και τη μετατροπή τους σε Ανώνυμες Εταιρίες με τη συμμετοχή των Δήμων. Στο ίδιο πλαίσιο, πρακτική ισχύ για τα θέματα της Λέσβου έχει και η είδηση που βγήκε από τη συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και που αφορά στην πρόθεση του Υπουργείου Υποδομών να προχωρήσει άμεσα στον ορισμό Συντονιστή για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Σεισμού της Βρίσας.

The post Ανώνυμες Εταιρίες με τη συμμετοχή των Δήμων τα λιμενικα ταμεία; appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/35J7wWg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.