«Το δικό μου παραμύθι» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας διοργάνωσε δράση για τους μαθητές της Β' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας με θέμα «Το δικό μου παραμύθι».
Η δράση εντάχθηκε στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος που οργάνωσε και παρουσίασε η υπεύθυνη της «Εικαστικής Παιδικής Σκηνής» Κάκια Χαλήμαγα –Χατζή. Οι μαθητές επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη και δημιούργησαν, με την καθοδήγησή της, ένα βιβλίο για να γράψουν το δικό τους παραμύθι. Το πρόγραμμα αυτό ανήκει σε μια από τις ενότητες που έχει οργανώσει η κα Χαλήμαγα στα τριάντα χρόνια της εικαστικής της πορείας, την ενότητα «Μαθαίνω παίζοντας». Όπως άλλωστε η ίδια υποστηρίζει η γνώση πρέπει να δίνεται στους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σαν να είναι παιχνίδι. Τους μαθητές συνόδευσε η εκπαιδευτικός Εύη Τζήμα. Βοήθησαν τη δράση οι εθελόντριες της βιβλιοθήκης.
www.ert.gr
via ert.gr https://ift.tt/2ObFIEb
Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com
To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.