ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Οι εντεκάδες των δύο ομάδων και το κανάλι της μετάδοσης του αγώνα

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Οι εντεκάδες των δύο ομάδων και το κανάλι της μετάδοσης του αγώνα

Σε λίγο ξεκινάει το κρίσιμο για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ ματς απένταντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Πριν από λίγο, οι δύο προπονητές έκαναν γνωστές τις εντεκάδες που θα παρατάξουν στο σημερινό ματς. Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και θα μεταδοθεί από το NS2.

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Ο Πολωνός στράικερ ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση και γι΄αυτόν τον λόγο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Λάζαρος Λάμπρου προκειμένου να υπάρχουν επιλογές στα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα. Μάλιστα, θα ξεκινήσει και βασικός στην κορυφή της επίθεσης...

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ζίβκοβιτς με τετράδα στην άμυνα τους Γιαννούλη, Κρέσπο, Ίνγκασον και Μάτος από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μίσιτς - Αουγκούστο και μπροστά τους στις πτέρυγες οι Ελ Καντουρί και Λημνιός, με τον Μπίσεσβαρ πίσω από τον προωθημένο Σφιντέρσκι.

Η εντεκάδα του ΟΦΗ

Ο τεχνικός των Κρητικών παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, με τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια και τετράδα άμυνας τους Μπράουν, Κοροβέση, Μαρινάκη, Γιαννούλη.

Στα αμυντικά χαφ θα βρεθούν οι Κουτρουμπής και Νέιρα, ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Αμπίλ Ναμπί σε θέση επιτελικού χαφ. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Τσιλιανίδης- Σεμέδο και στην κορυφή ο Φιγκεϊρέδο.



via Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/36OQp6R
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη