Γιάννης Σαρακιώτης: Επιταγή της Λοκρίδας η διαρκής παρουσία παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης


Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης μεταφέρει τη διαμαρτυρία και αγωνία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1 ου και 2 ου Δημοτικού Σχολείου, του 2 ου Νηπιαγωγείου Αταλάντης, καθώς και των υπολοίπων πολιτών, σχετικά με την απομάκρυνση του μοναδικού παιδιάτρου από το Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Ο κ. Σαρακιώτης ζήτησε την ανάκληση της απόφασης μετακίνησης του παιδιάτρου, για την κάλυψη εφημεριών στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, που έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του Κ.Υ. Αταλάντης και κατ’ επέκταση την έλλειψη δυνατότητας διαρκούς και αδιάλειπτης κάλυψης πιθανώς ακόμη και των στοιχειωδών αναγκών της περιοχής, ενώ παράλληλα υπενθύμισε ότι απαιτείται η επάνδρωση και δεύτερης οργανικής θέσης παιδιάτρου.

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας, τονίζει ότι λαμβάνει χώρα ένα πισωγύρισμα σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του Κ.Υ. Αταλάντης, αφού πριν από ένα χρόνο καλύφθηκε οργανική θέση παιδιάτρου, η οποία και έμενε κενή για πολλά έτη. Η τωρινή απόφαση μετακίνησης, δημιουργεί εύλογες ανησυχίες κυρίως μεταξύ των γονέων, οι οποίοι βλέπουν την Πολιτεία να δημιουργεί κενά, αντί να συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης του Κέντρου Υγείας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη