Αιτήσεις τώρα στο ΑΣΕΠ για προσλήψεις σε ΑΑΔΕ, ΕΥΑΘ και ΔΕΔΔΗΕ

Αιτήσεις τώρα στο ΑΣΕΠ για προσλήψεις σε ΑΑΔΕ, ΕΥΑΘ και ΔΕΔΔΗΕ

160 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε ΑΑΔΕ, ΔΕΔΔΗΕ και ΕΥΑΘ - Ολόκληρες οι προκηρύξεις και τα δικαιολογητικά.

Προσλήψεις μονίμων αλλα και συμβασιούχων τρέχουν αυτήν την περίοδο με προκηρύξεις του ΑΣΕΠ στην ΑΑΔΕ, την ΕΥΑΘ αλλά και τον ΔΕΔΔΗΕ, δείτε την λίστα αναλυτικά αλλά και όλες τις θέσεις εργασίας καθημερινά από το Dikaiologitika News.

ΑΣΕΠ: Κλείνουν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Τρέχουν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για την Προκήρυξη 6Κ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 37/4-10-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εβδομήντα πέντε (75) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 5 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

ΑΣΕΠ: 55 προσλήψεις στην ΔΕΔΔΗΕ - Θέσεις εργασίας σε πέντε περιοχές

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής (ΔΠΑ), που εδρεύουν στους Νομούς Αττικής και Κυκλάδων

Περισσοτερα ΕΔΩ

ΕΥΑΘ: Αιτήσεις για νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ - Ημερομηνίες

ΑΣΕΠ: Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΕΥΑΘ Α.Ε. που εδρεύει στο Νομό Θεσσαλονίκης ειδικοτήτων,  ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, TE  Διοικητικού-Λογιστικού, ΔΕ Οδηγών  Οχημάτων.

Περισσοτερα ΕΔΩ

Ολες οι ειδησεις του ΑΣΕΠ



via Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/36zpHij
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη