Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της Εθνικής Αντίστασης οργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου την ερχόμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης, Μιχάλης Σταυριανουδάκης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Στις 8:00 επίσημη έπαρση της Σημαίας στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Θα ακολουθήσει στις 11:00 επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά κατά την οποία θα χοροστατήσει ο σεβασμιότατος αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.
Μετά το τέλος της δοξολογίας θα ακολουθήσει ομιλία από την δ/ντρια του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, κα Αναστασία Αράπογλου.
Στις 11:45 θα γίνει τελετή στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη που περιλαμβάνει: Επιμνημόσυνη δέηση 2) Κατάθεση στεφάνων 3) Τήρηση ενός λεπτού σιγής 4) Ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα, με επίσημη υποστολή της Σημαίας στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3471eiO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη