Δ. Μακεδονία: Ρύθμιση για τον κάθετο οδικό άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα

Δ. Μακεδονία: Ρύθμιση για τον κάθετο οδικό άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα

Με άρθρο, στο σχέδιο νόμου για την «Απελευθέρωση αγοράς ενέργειας», ρυθμίζεται το θέμα και δίνεται η δυνατότητα κατασκευής του κάθετου οδικού άξονα από Φλώρινα προς Πτολεμαΐδα. Αυτό αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος τονίζει επίσης ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση προσφέρει ασφάλεια στο σχεδιασμό και υλοποίηση του έργου και ανοίγει τον δρόμο στην ένταξη της αναγκαίας χρηματοδότησης για τις μελέτες και την κατασκευή, στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020. Πλέον, όπως επισημαίνει ο κ. Αμανατίδης,  ο μόνος αντίπαλος είναι ο χρόνος και οφείλουν όλοι οι αρμόδιοι να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Την προετοιμασία της νομοθετικής ρύθμισης και της αιτιολογικής, όπως αναφέρει ο βουλευτής Κοζάνης, την παρουσίασε σε σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Υφυπουργού Ενέργειας κ. Θωμά, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη του Βουλευτή Φλώρινας κ. Αντωνιάδη, του προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής κ. Κιουρτσίδη και στελεχών της καθώς και συνεργατών του Υφυπουργού, ο οποίος υιοθέτησε την πρωτοβουλία και την προώθησε στο πλαίσιο του σχεδίου νόμου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2CZtgB4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη