Τα... απόνερα της «πλακίτσας»: Δύο εταιρίες αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από την εκπομπή του Λιάγκα

Τα... απόνερα της «πλακίτσας»: Δύο εταιρίες αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από την εκπομπή του Λιάγκα

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Εκτός από το ΕΣΡ και τις ποινές που θα ενδεχομένως επιβάλλει (χρηματικά πρόστιμα και άλλα) δυο μεγάλοι διαφημιζόμενοι δήλωσαν στο κανάλι ότι αποσύρονται από την εκπομπή.

Όπως γράφει το enimerosi24.gr, οι διαφημιζόμενοι δε θα φύγουν από το κανάλι, αλλά από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα λόγω της διαχείρισης που επιφύλαξε ο παρουσιαστής στο θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης που δέχθηκε η φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Η μία εταιρία είναι πολυεθνικός κολοσσός με εκατοντάδες γνωστά προϊόντα στην ομπρέλα της, δηλώνοντας εχθές στη διοίκηση του καναλιού ότι αποσύρει τις διαφημίσεις των προϊόντων της… Και η δεύτερη είναι ελληνική εταιρία με σπιτικά προϊόντα που επίσης ανακοίνωσε ότι τα αποσύρει από τη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2X94DuO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη