Καβάλα: Αποτίμηση της κατάστασης

Καβάλα: Αποτίμηση της κατάστασης

Στην αποτίμηση της κατάστασης στην περιοχή των Τεναγών Φιλίππων, αλλά και στον Δήμο Καβάλας, μετά και τις σημαντικές ζημιές που καταγράφηκαν από την κακοκαιρία το τελευταίο τετραήμερο, προχώρησαν Δήμος και Αντιπεριφέρεια, στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη.

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, τόνισε αρχικά ότι λόγω των πολλών ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία, πρέπει να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις, κατόπιν συνεργασίας των δυο πλευρών, ώστε να υπάρξει καλό αποτέλεσμα. Ο κ. Μουριάδης αναφέρθηκε ειδικά στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων και στις πλημμύρες στα Τενάγη, αλλά και σε υπόγεια σπιτιών και επιχειρήσεων, όπως και στις σοβαρές ζημιές από την πτώση δρόμου στην Αγία Παρασκευή στην πόλη της Καβάλας.

Από τη μεριά του ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης, υπογράμμισε ότι η Παρασκευή 22 Νοεμβρίου ήταν η πιο βροχερή μέρα του χρόνου για την Π.Ε. Καβάλας, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το νερό που έπεσε έφτασε στα 74,4 χιλιοστά, ενώ και ο φετινός Νοέμβριος, ο οποίος ακόμη δεν έχει βγει, ήταν ο πιο βροχερός από το 2006 που λειτουργεί ο μετεωρολογικός σταθμός της Καβάλας, καθώς καταγράφηκαν 261,4 χιλιοστά νερού!

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2XMP9wV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.