Σλούκας: «Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό»

Σλούκας: «Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό»

Ο Κώστας Σλούκας έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε για το γεγονός ότι δεν κράτησε το πανό για την 81η επέτειο της γέννησης του Κεμάλ Ατατούρκ.

Κίνηση που δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τη χαρακτήρισε ο Σλούκας καθώς ήταν συγκεντρωμένος στο ματς και δεν είχε το μυαλό του στο πανό όπως είπε. "Είμαι Έλληνας πολίτης αλλά σέβομαι την Τουρκία και την ιστορία της" είπε ο Έλληνας γκαρντ.

Η κίνηση από τον Κώστα Σλούκα να μην κρατήσει μαζί με τους συμπαίκτες του στη Φενέρμπαχτσε το πανό για την 81η επέτειο από την γέννηση του Κεμάλ Ατατούρκ προκάλεσε αντιδράσεις κατά του Έλληνα γκαρντ στην γείτονα χώρα με οπαδούς αλλά και παίκτες όπως ο Σεμίχ Ερντέν να του ζητάνε το λόγο για τον τρόπο που λειτούργησε και να τον κατηγορούν για ασέβεια.

Το βίντεο με τον Σλούκα να μην κρατάει το πανό

 {https://twitter.com/FBBasketbol/status/1193497202922049536}

«Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας! Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονο μας, τον οποίο σέβονται σε όλο τον κόσμο» ήταν η άμεση αντίδραση του Σεμίχ Ερντέν σε σχετική του ανάρτηση.

{https://twitter.com/semiherden_9/status/1193561830674829314}

Αποτέλεσμα της έκτασης που πήρε το γεγονός ήταν ο Κώστας Σλούκας να πάρει θέση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του και να ξεκαθαρίσει πως τίποτα δεν έγινε ενσυνείδητα και πως τρέφει απεριόριστο σεβασμό στην Τουρκία, την οποία εκπροσωπεί ενώ τόνισε πως απλά ήταν συγκεντρωμένος στον αγώνα και δεν σήμαινε τίποτα παραπάνω αυτή του η κίνηση.

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα

"Σέβομαι απόλυτα τη χώρα και την ομάδα. Βρίσκομαι εδώ πέντε χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τίποτα δεν συνέβη ενσυνείδητα. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα και δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και πόσο έχω παλέψει γι' αυτή την ομάδα. Βρίσκομαι στην ομάδα και τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό. Υπάρχει μία σημαντική ιστορία πίσω απ' αυτή τη χώρα. Τη γνωρίζω. Πάντα τη σέβομαι. Ναι, είμαι Έλληνας πολίτης, αλλά βρίσκομαι εδώ τα τελευταία πέντε χρόνια για τη Φενέρμπαχτσε, που είναι εκπρόσωπος της Τουρκίας".via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News - Dikaiologitika News https://ift.tt/2pakpsY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.