Ε.Π.Σ. Σερρών: Η Κάτω Καμήλα τη… Δόξα, ο Πανσερραϊκός την ήττα μετά από ένα χρόνο

Ε.Π.Σ. Σερρών: Η Κάτω Καμήλα τη… Δόξα, ο Πανσερραϊκός την ήττα μετά από ένα χρόνο

Η Δόξα Κάτω Καμήλας προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών κερδίζοντας σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με σκορ 2-1 τον κάτοχο του τίτλου Πανσερραϊκό.

Μια νίκη… ιστορική για τους «μαυραετούς» που κερδίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τον μεγάλο αντίπαλο τους ενώ οι «κόκκινοι» μετά από 15 επίσημα παιχνίδια (10 πρωταθλήματος, 4 κυπέλλου Ελλάδος, ένα κυπέλλου Ε.Π.Σ. Σερρών) αλλά και τρία φιλικά γνώρισαν την πρώτη ήττα τη φετινή περίοδο. Ο Πανσερραϊκός είχε να χάσει από τις 3 Μαρτίου 2019 όταν κι έχασε 3-0 στη Χρυσούπολη από το Νέστο. Εκεί που φέτος πέρασε… αέρας με πέντε γκολ. Μάλιστα οι «κόκκινοι» γνωρίζουν την ήττα στο γήπεδο τους μετά από έναν ολόκληρο χρόνο (είχαν χάσει 1-2 από το Νέστο στις 18.11.2018).

Συμπαίκτες στον Πανσερραϊκό, αντίπαλοι και ως αρχηγοί στο σημερινό παιχνίδι Στέργιος Τσιμίκας και Γιώργος Σιάκκας

Η Δόξα Κάτω Καμήλας άνοιξε το σκορ στο 28ο με εξαιρετικό σουτ του Γιώργου Παπαδόπουλου (0-1) μετά από ασίστ του Νίκου Τσομαχασβίλι, ο Γιάννης Κιουτσεκτσίδης ισοφάρισε στο 56ο με ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα μετά από ασίστ του Γιώργου Παπαβασιλείου αλλά στο 79ο ο Φώτης Κωνσταντίου με προβολή μετά από σέντρα στου Χρήστου Μίνγκα διαμόρφωσε το τελικό 1-2 δίνοντας την πρόκριση για την ομάδα του που θα αντιμετωπίσει στους «8» στη Ροδόπολη τον τοπικό Ολυμπιακό.

Το… «θέλω» και οι δοκιμές

Η Δόξα Κάτω Καμήλας έδειξε στο γήπεδο ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, με τον Πανσερραϊκό να έχει στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Ο Άγγελος Διγκόζης έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες που έχουν λίγα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα να δείξουν την αξία τους όπως ο 16χρονος Μάριος Σοφιανός, ο 18χρονος Γιάννης Κιουσεκτσίδης και ο 15χρονος Αλέξανδρος Μασκανάκης που ξεκίνησαν βασικοί και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Ο 45χρονος προπονητής δοκίμασε και παίκτες σε άλλες θέσεις όπως ο Κώστας Τριανταφύλλου που αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός και ο Αμπνουλάϊ Ντιαλό που ξεκίνησε ως αριστερός οπισθοφύλακας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τεντζέρης, Μπάρδας, Ντιαλό, Καστριτσέας, Ζιώγας, Τριανταφύλλου, Μασκανάκης, Σοφιανός(84ο  Αποστολόπουλος), Παπαβασιλείου, Τσιμίκας(30ο λόγω τραυμ. Πολύζος) (70ο Κασμερίδης).

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Παπανικολάου(83ο Πολυχρονίδης), Τσομαχασβίλι, Σιάκκας( 72ο  Αηδονίδης), Ζάντσιος,Κρουστάλλης,Σαρέγκος,Κεχαγιάς,Γεράκης(65ο  Κωνσταντίνου), Μίνγκας, Παπαδόπουλος.

Φώτο: serressport.gr/

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Do8eMs
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη