Διαβιβάστηκε στη Βουλή η κατάθεση Πικραμένου – Αναφορά σε πολιτικό πρόσωπο

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η κατάθεση Πικραμένου – Αναφορά σε πολιτικό πρόσωπο

Στη Βουλή διαβιβάστηκε η κατάθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου για την υπόθεση Novartis. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατονομάζεται πολιτικό πρόσωπο.

Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή η κατάθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου για την υπόθεση της Novartis.

Η κατάθεση Πικραμμένου διαβιβάστηκε στη Βουλή, καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατονόμασε πολιτικό πρόσωπο, ως εμπλεκόμενο με δικαστικούς χειρισμούς για την ενοχοποίηση πολιτικών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Πικραμμένος στην κατάθεσή του αναφέρεται σε πολιτικό για τον οποίο διενεργείται έρευνα από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.



via Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2K2Y0F8
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη